SlovenščinaEnglish

Kako vam lahko pomagamo in kaj lahko za vas storimo?  

Izdelava spletnih strani

V času globalno povezane ekonomije z izjemno konkurenco in agresivnim marketingom na vsakem koraku potrebuje podjetje primerno spletno stran. Ta podjetju omogoča predstavitev svoje dejavnosti, storitev in proizvodov ter komunikacijo s potencialnimi strankami in partnerji.

Golem je pravi naslov za izdelavo nove ali nadgradnjo in izboljšavo obstoječe strani. Lep dizajn, napredne tehnologije in optimizirana programska koda so zagotovila, da bo po meri izdelana vaša spletna stran kvalitetna, všečna in uporabna.

Potrebujete novo spletno stran, ki bo prekašala spletne strani vaše konkurence?
Tudi najbolj osnovna spletna stran razvita pri Golemu je unikat po vaših željah z modernim dizajnom. Zelo ugodna cena vključuje glavno vstopno stran s predstavitvijo vašega podjetja, formular preko katerega vas bodo stranke kontaktirale, in do 6 statičnih podstrani z vsebinami po vaših željah. Če vam taka spletna stran ne zadostuje in potrebujete bolj kompleksno spletno rešitev, potem vam bomo seveda z veseljem ustregli.

Spletna vizitka je enozaslonska spletna spredstavitev podjetja z obrazcem za kontakt med obiskovalcem spletne strani in podjetjem.

Razvoj spletnih trgovin

Razvoj spletnih trgovin

Želite povečati prodajo s pomočjo spletne trgovine, a so vas do sedaj odvračale napihnjene cene, komplicirani sistemi trgovin in vzvišeni ponudniki? Golem vam ponuja profesionalne, unikatne in uporabniku prijazne spletne trgovine za ugodno ceno.
Z našim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami vam izdelamo estetske spletne trgovine po vaših željah, od enostavnega pripomočka za prodajo preko spleta do kompleksnih spletnih portalov. Spletni prodajni portal združuje v enoten informacijski sistem spletno in trgovinsko prodajo, skupno vodenje zalog spletne in trgovinske prodaje, avtomatsko obračunavanje prometa, forum, marketinška in druga orodja. Vašim kupcem omogočimo načine plačevanja po povzetju, po predračunu, s PayPal-om in s plačilnimi karticami. Za plačilne kartice vam implementiramo varno rešitev v sodelovanju z vašo banko.

Ne prepuščajte potencialnih kupcev konkurenci in naredite korak naprej v prodaji.

Spletni portali

Spletni portal je obsežno spletno mesto, ki vsebuje veliko različnih informacij, orodij, komunikacijskih kanalov, povezav in drugih možnosti. Obstaja veliko vrst portalov (novičarski, družabni, prodajni, podjetniški, državno-upravni itd.), kjer se pretakajo številne informacije, znanja in vsebine. Naročniku izdelamo portal po meri, ki je prilagojen njegovim potrebam in zahtevam.

Izdelava spletnega projekta na obroke

Pri večjih spletnih projektih strankam omogočimo, da poravnajo znesek za izdelavo projekta v več obrokih po "obračunskih situacijah" na podlagi pogodbe.

Oglaševanje na spletu in v socialnih omrežjih

Uredimo vam oglaševanje na spletu s pomočjo spletnih oglaševalskh agencij, portalov in socialnih omrežij. Ti sodobni mediji vedno bolj prevladujejo v življenju sodobnega porabnika, ki se odloča na podlagi velike količine lahko dostopnih spletnih informacij. Pri načrtovanju oglaševanja je zato potrebno resno računati na oglaševanje na spletu in v socialnih omrežjih.

Spletne igre

Ekipa Golem ima dolgoletne izkušnje z ustvarjanjem zabavnih aplikacij. V zadnjem času so zelo popularne spletne igre, saj omogočajo igranje iste igre med uporabniki po celem svetu. Lep primer tega sta na primer naši športni simulaciji Grid-Iron ali TeamHB, kjer uporabnik upravlja s svojim klubom in tekmuje proti igralcem širom sveta. Spletna igra je lahko običajen posel ali pa oglaševalsko orodje. Kompleksna spletna igra je lahko ob primernem podjetniškem pristopu dober posel, ki prinaša visok mesečni zaslužek, ki ni omejen z lokalnostjo trga. Promocijska spletna igra je manj zahtevna igra, ki se razvije za promocijo določenega izdelka, storitve ali dogodka. Taka igra je zanimivo oglaševalsko orodje za naslavljanje mlade populacije, ki veliko časa preživi na spletu. Golem je pravi naslov za izdelavo spletne igre, bodisi za investicijo v posel bodisi za promocijo.

Druga programska oprema po naročilu

Ponujamo vam tudi ostale IT storitve. Če imate specifične želje ali problem, vam bomo z veseljem ustregli in poskušali najti najustreznejšo rešitev za vas.

images